Tévé minden képernyőn: TV GO

2014. 06. 12. - 7:33

A „többképernyős” tévézés élményét ígéri a Magyar Telekom május elején indított új, TV GO szolgáltatása.

A szolgáltatás platformját biztosító Huawei Technologies vállalattal történő együttműködés eredményeként a Telekom TV előfizetői elsőként próbálhatják ki teljeskörűen a TV GO-t. Ennek segítségével nyomon követhetik a tévéműsort az országban bárhol, többféle eszközön: táblagépen, laptopon és okostelefonon is – külön díj fizetése nélkül.

A szolgáltatás a TV GO weboldalon, a Google Play-ről valamint később az AppStore-ból letölthető, okostelefonokra, táblagépekre telepíthető TV GO alkalmazással érhető el. Kizárólag belföldön vehető igénybe, használatához egyszeri regisztráció, folyamatos szélessávú internetkapcsolat – vezetékes-, mobilinternetes, vagy akár wifis hozzáférés – szükséges. A szolgáltatás használata adatforgalmat generál.

A TV GO-n már kezdetben is 16 csatorna műsorát lehet élőben követni, amely csatornakínálat a jövőben folyamatosan bővül. Emellett az [origo] által szerkesztett, filmekkel kapcsolatos friss híreket, cikkeket, kritikákat is lehet olvasni. Részben azok is használhatják a szolgáltatást, akik nem rendelkeznek Telekom TV-előfizetéssel: bár számukra az élő tévéadás megtekintése még nem elérhető, de regisztrációt követően a Videotéka kínálatából lehetőségük nyílik esetileg kölcsönözhető tartalmakat, filmeket, koncerteket, sorozatokat nézni a feltüntetett díj ellenében.